Nieuws

Hippiade pony’s, eentje voor in de boeken van Imme en Lilli

Zaterdag 29 augustus was een speciale dag voor de beste pony- ruiters en amazones. Van 7 combinaties mochten wij deze spannende dag vastleggen. Alle amazones reden fantastische proeven en twee van hen mochten zelf het goud en zilver in ontvangst nemen! Bekijk hier hun video:

Imme pakte goud

En Lilli reed naar het zilver

Bekijk de overige video’s op ons youtube kanaal

Regiokampioenschappen: van swingen tot spanning om te snijden

Afgelopen zomer waren wij weer van de partij bij de Utrechtse kampioenschappen. Volgens ons toch wel één van de gezelligste regio’s van heel Nederland!

Er werd afgetrapt met het springen voor pony’s en dressuur B t/m M2 paarden en B t/m Z2 pony’s. Ook was er dit jaar een bixie kampioenschap, waarvoor fanatiek gestreden werd.

Daarna werden het kampioenschap springen paarden verreden.

En last but not least, de dressuur klasses Z1 t/m ZZ-licht. Wat was het daar spannend!

Hengstengeweld op de show van Lauw van Vliet

Zaterdag 4 april vond de spectaculaire hengstenshow van Lauw van Vliet plaats. Onder andere de hengsten Grandorado TN, El Clarimo, Giovanni, Firestone, Galandro, Forsyth, Carrera, Farfan, Broere Valdez, Chacco boy en Vancover kwamen aan bod. Na de top show vond er nog een leuk feest plaats met Afterbeat. 

Dominique en Lilli op het Nederlands kampioenschap op de voet gevolgd

Zaterdag 14 maart was het een bijzondere dag voor Lilli van den Hoogen en Dominique van Dalsen. Zij mochten voor de regio Utrecht meerijden op het Nederlandse kampioenschap in Ermelo.

Dominique mocht als eerste de ring in en reed een ijzersterke proef met haar super pony Bolletje. Dominique was met haar 7 jaar één van de jongste deelneemsters en reed, met een percentage van 62,67%, naar een knappe 7e plaats.

Lilli reed een adembenemende proef en bezorgde haar moeder kippenvel. Ze vormde een echt team met haar pony Dutch prairie Charlie. De proef werd beloond met een percentage van 67,56% en hiermee greep Lilli naar het brons.

Gefeliciteerd met deze resultaten!

A must see: Prachtige emoties vastgelegd bij het springen

Het ging dan ook werkelijk ergens over. Er werd gesprongen om een entree ticket voor het Nederlands Kampioenschap springen in de klasse Z/ZZ
Het leverde een mooie impressie op van een spannende wedstrijd, bekijk vooral het einde, de emoties van het meelevende publiek zorgde voor onvergetelijke beelden.